12-04-2021

Generalforsamling i Triodos’ investeringsfonde

Triodos Investment Management, som forvalter en række af de investeringsfonde, som Merkur tilbyder vores kunder, afholder generalforsamling for investeringsafdelingerne SICAV I og II den 28. april 2021.

Generalforsamling i SICAV I

SICAV I er en samlet betegnelse for fondene: Triodos Euro Bond Impact Fund, Triodos Global Equities Impact Fund, Triodos Impact Mixed Fund - Defensive/Neutral/Offensive og Triodos Pioneer Impact Fund. SICAV I afholder generalforsamling den 28. april 2021 kl. 10.00. Efterfølgende afholdes der af juridiske grunde en ekstraordinær generalforsamling kl. 11.00.

Hvis du har investeret i værdipapirer i en af ovenstående fonde, indkaldes du hermed til generalforsamlingen. Nederst på siden finder du, de relevante dokumenter. Vi gør opmærksom på, at dokumenterne er på engelsk. Du har mulighed for at stemme ved at sende en fuldmagt (proxy), se mere herunder.

Generalforsamling i SICAV II

Triodos Microfinance Fund – også kaldet SICAV II – afholder generalforsamling den 28. april 2021 kl. 14.00.

Hvis du har investeret i værdipapirer i fonden, indkaldes du hermed til generalforsamlingen. Nederst på siden finder du, de relevante dokumenter fra Triodos Investment Management. Vi gør opmærksom på, at dokumenterne er på engelsk. Du har mulighed for at stemme ved at sende en fuldmagt (proxy), se mere herunder.

Stem fra distancen

Vil du benytte dig af fuldmagten til en af de ovennævnte generalforsamlinger, skal blanketten, som du finder nederst på denne side, udfyldes og dernæst sendes til Merkur pr. mail* til fonds@merkur.dk. Du kan også vælge at benytte vores formular til sikker fremsendelse af dokumenter. I feltet ”Hvem har bedt dig indsende dokumenterne?” skal du blot skrive Fonds. Gå til formular.

Fuldmagten skal være Merkur i hænde senest den 22. april 2020 kl. 16.00. Merkur vil derefter videreformidle alle stemmer til Triodos Investment Management.

*Bemærk venligst at fremsendelse af e-mails med personfølsomme oplysninger, cpr. numre, kontonumre, saldi og lignende sker på eget ansvar.