Lån i Merkur

Her arbejder dine penge

Penge gør ikke noget af sig selv. De er et redskab. Og det er dig, der bestemmer, hvordan pengene skal arbejde, mens de står i banken. Som kunde i Merkur kan du være sikker på, at dine penge fremmer en bæredygtighedsorienteret udvikling. Her på siden kan du finde alle virksomheder, institutioner og projekter, som vi låner penge ud til, så du kan følge med i, hvor dine penge arbejder. Du kan søge via kortet eller på specifikke sektorer herunder.

I Merkur screener vi alle de virksomheder, institutioner eller NGO’er, der vil oprette konti hos os. Hvis kunden både skaber en positiv forskel i verden iht. vores kriterier og lever op til vores minimumskriterier, kan de blive helkunder. Dem finder du på denne side. 

Hvis kunden derimod kun lever op til vores minimumskriterier eller ikke ønsker at anvende Merkur til alle deres bankforretninger, kan de blive delkunder og få Klimalån til energirenovering og vedvarende energi. 

Se hvilke delkunder, Merkur yder lån til

Skal du bruge et erhvervslån?

Vi låner ud til områderne bæredygtighed og miljø, kultur og uddannelse samt sociale formål. Deler du og din virksomhed vores værdier, og vil I have en bank, der forstår jeres arbejdsområde, så kontakt os, så tager vi gerne en snak om jeres muligheder i Merkur.