Merkur Andelskasse

Kontakt os

Her på siden kan du se, hvor vi holder til, og hvordan du kommer i kontakt med vores medarbejdere.

Åbningstider

Merkur holder åbent mandag-fredag kl. 10-15, torsdag kl. 10-17. Telefonerne er åbne på hverdage kl. 10-16, torsdag kl. 10-17. Ring på 7027 2706. Vi holder lukket i weekender, på alle almindelige helligdage samt på følgende dage: Fredag efter Kristi himmelfartsdag, grundlovsdag 5. juni, juleaftensdag 24. december og nytårsaftensdag 31. december.

Corona-retningslinjer

I Merkur vil vi gerne bidrage til at mindske risikoen for spredning af coronavirus. Vi holder åbent, men vi følger samtidig regeringens og myndighedernes anbefalinger. Vi opfordrer til, at møder holdes pr. telefon eller Skype. Er det vigtigt for dig med et fysisk møde, kan du lave en aftale om dette med din rådgiver eller afdeling i Merkur. Vi beder dig bære mundbind, når du besøger en afdeling i Merkur. Du kan dog tage mundbindet af, når du sidder ned til et møde.

Mød os

Vores kunder bor i hele landet og meget kan klares online eller over telefonen. Vores rådgivere er altid klar til at hjælpe dig. Vi er opdelt i Merkur Øst placeret i København og Merkur Vest placeret i Aarhus og Aalborg. I Merkur er åbenhed og gennemsigtighed vigtigt, og derfor kan du nemt komme i kontakt med alle vores medarbejdere. Find dem længere nede på siden.

Afdelingerne er åbne efter forudgående aftale

Sundstyrelsen har indskærpet coronaretningslinjerne. Derfor er Merkurs fysiske afdelinger kun åbne efter forudgående aftale, da flest mulige medarbejdere arbejder hjemme. Har du brug for et fysisk møde, så kontakt din rådgiver i Merkur.

Krypterede mails

Har du behov for at sende en krypteret mail til Merkur, kan du gøre det til postkassen sikkermail@merkur.dk

Find os her

Merkur Øst

Vesterbrogade 40, 1.
1620 København V

Find os her

Merkur Vest

De Mezas Vej 1-3

8000 Aarhus C 

 

Bispensgade 16, 1.

9000 Aalborg

Kontakt Merkur

Ønsker du at blive kunde i Merkur, foregår det direkte på hjemmesiden. Klik på "Bliv kunde" øverst på siden og log ind med NemID. Har du spørgsmål eller andre henvendelser, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.