Merkur Andelskasse

Kontakt os

Her på siden kan du se, hvor vi holder til og sætte ansigt på vores medarbejdere. Søger du et direkte nummer på din rådgiver, kan du finde kontaktoplysningerne i din netbank eller mobilbank. Ellers er du velkommen til at ringe til vores hovednummer, hvor du vil blive hjulpet videre til den rette medarbejder.

Åbningstider

Merkur holder åbent mandag-fredag kl. 10-15. Telefonerne er åbne på hverdage kl. 10-16. Ring på 7027 2706. Du kan få et møde efter forudgående aftale med din rådgiver på hverdage mellem kl. 8-18. Vi holder lukket i weekender, på alle almindelige helligdage samt på følgende dage: Fredag efter Kristi himmelfartsdag, grundlovsdag 5. juni, juleaftensdag 24. december og nytårsaftensdag 31. december.

Mød os

Vores kunder bor i hele landet og meget kan klares online eller over telefonen. Vores rådgivere er altid klar til at hjælpe dig. Vi er opdelt i Merkur Øst placeret i København og Merkur Vest placeret i Aarhus og Aalborg.

Beskyttede og krypterede mails

Vær opmærksom på, at almindelige e-mails typisk ikke er beskyttede eller krypterede. Hvis du vil sende oplysninger, som bør beskyttes, anbefaler vi, at du kommunikerer med din rådgiver via netbank eller mobilbank. Alternativt kan du benytte vores online formular, som du finder link til nedenfor. Hvis du eller din organisation har et certifikat til "Sikker Mail", så er det også muligt at benytte dén løsning til at sende os en krypteret mail på sikkermail@merkur.dk

Online formular
Kontakt din rådgiver

Søger du et direkte nummer eller en mailadresse på din rådgiver, kan du finde kontaktoplysningerne i din netbank eller mobilbank. Du er altid velkommen til at ringe til os på 7027 2706, så hjælper vi dig videre.

Find os her

Merkur Øst

Vesterbrogade 40, 1.
1620 København V

Find os her

Merkur Vest

De Mezas Vej 1-3

8000 Aarhus C 

 

Bispensgade 16, 1.

9000 Aalborg

Kontakt Merkur

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at hjælpe med både enkle spørgsmål eller hvis du har brug for rådgivning. Har du brug for at kontakte din egen rådgiver, kan du finde kontaktoplysningerne i mobilbank eller netbank. Du er også velkommen til at ringe på hovednummeret, så hjælper vi dig videre.