Giv dine penge mening

Hvad laver dine penge, når du ikke bruger dem? Det betaler sig at investere i en bedre verden.

Hvem er Merkur

Her arbejder dine penge

Her kan du møde nogle af de bæredygtige, sociale og kulturelle virksomheder, som Merkur låner penge ud til. Vi går ind for gennemsigtighed, og derfor kan du altid følge med i, hvad dine penge arbejder for, mens de står i Merkur.

Kunderne har talt

Nyheder

Merkur opnår B Corp med højeste score i Norden

Umiddelbart er de vidt forskellige, men nu har friluftsbrandet Patagonia, madrasproducenten Auping, stjernekokken Jamie Oliver, kosmetikmærket The Body Shop, møbelproducenten Skagerak og pengeinstituttet Merkur Andelskasse alligevel noget til fælles. De er alle med i en international og eksklusiv kreds af virksomheder og brands, der med det eftertragtede B Corp certifikat kan bevise, at de er blandt de mest ambitiøse i arbejdet med at skabe en mere bæredygtig verden.

Læs mere

Ny erhvervskundedirektør skal få bæredygtig finans frem i lyset

Når den tidligere erhvervskundedirektør i Vækstfonden Hans Jørgen Østergaard om kort tid tiltræder i en nyoprettet stilling som erhvervskundedirektør i Merkur Andelskasse, er det for at åbne døren vidt op til omverdenen: Erhvervslivet skal få øjnene op for, at Merkur har meget at byde på for bæredygtige og socialt ansvarlige virksomheder.

Læs mere

Ny adm. direktør har gode nyheder

Den 1. september tiltræder direktør Charlotte Skovgaard posten som administrerende direktør i Merkur Andelskasse. Hun har en lang række stærke resultater med sig og har tre klare fokuspunkter for Merkurs arbejde i de kommende år. Se Charlottes videohilsen, hvor hun fortæller om den plan, direktionen har lagt.

Læs mere

Halvårsregnskab 2020

Første halvår resulterer i et underskud på 15,4 mio. kr., hvilket i al væsentlighed kan tilskrives coronakrisen. Merkur Andelskasse fastholder den planlagte kurs for 2020 som et investeringsår.

Læs mere