Giv dine penge mening

Hvad laver dine penge, når du ikke bruger dem? Det betaler sig at investere i en bedre verden.

Hvem er Merkur

Her arbejder dine penge

Her kan du møde nogle af de bæredygtige, sociale og kulturelle virksomheder, som Merkur låner penge ud til. Vi går ind for gennemsigtighed, og derfor kan du altid følge med i, hvad dine penge arbejder for, mens de står i Merkur.

Kunderne har talt

Nyheder

Nye beløbsgrænser for overførsler i netbank

Bankerne i Danmark oplever et stigende antal svindelsager, hvor privatpersoner enten bliver franarret deres kreditkort- eller netbank-oplysninger, eller bliver narret til at overføre penge til en ukendt person. For at give vores privatkunder en ekstra sikkerhed, sænker Merkur derfor grænsen for, hvor mange penge du kan overføre i netbanken og mobilbanken.

Læs mere

Har du problemer med kortet? Nye regler for kortbetalinger

Fra den 1. januar 2021 er der krav om, at alle webshops og forretninger indenfor EU skal efterleve nye sikkerhedskrav ved kortbetalinger. Det sker for at nedbringe svindel med køb på internettet, ved kontaktløs betaling og misbrug med forfalskede betalingskort.

Læs mere

Skrot det gamle fyr, hvis du vil købe bolig

Merkur Andelskasse tager endnu et skridt mod en fossilfri verden. Fremover vil kunder, der ønsker at købe en bolig med oliefyr, få nej til boligfinansiering i Merkur. Det sker som led i Merkurs fuldstændige afvikling af samtlige fossile finansieringer, helt ned til den enkelte private kundes privatøkonomi.

Læs mere

Merkur opnår B Corp med højeste score i Norden

Umiddelbart er de vidt forskellige, men nu har friluftsbrandet Patagonia, madrasproducenten Auping, stjernekokken Jamie Oliver, kosmetikmærket The Body Shop, møbelproducenten Skagerak og pengeinstituttet Merkur Andelskasse alligevel noget til fælles. De er alle med i en international og eksklusiv kreds af virksomheder og brands, der med det eftertragtede B Corp certifikat kan bevise, at de er blandt de mest ambitiøse i arbejdet med at skabe en mere bæredygtig verden.

Læs mere