Generalforsamling 2024

Generalforsamling i Merkur

Merkur har afholdt ordinær generalforsamling lørdag den 13. april 2024 i DGI Byen i København. På generalforsamlingen fortalte adm. direktør, Charlotte Skovgaard og forperson, Cees Kuypers om året, der gik. Længere nede på siden finder du referat af dagen.

Årsrapport 2023

Det bedste resultat i Merkurs historie

Klik på videoen og hør adm. direktør i Merkur Andelskasse, Charlotte Skovgaard, fortælle om årets resultater. 

Merkur Værdipulje

Landsforeningen Levende Hav

Landsforeningen Levende Hav er en af modtagerne af Merkur Værdipulje 2023. Klik på videoen og hør, hvordan foreningen arbejder for at beskytte havet. 

Merkur Værdipulje

Andelsgaarde

Andelsgaarde er en af modtagerne af Merkur Værdipulje 2023. Klik på videoen og hør, hvordan Andelsgaarde forsøger at demokratiserer ejerskab af landbrugsjorden og kommer med en løsning på det bæredygtige generationsskifte i landbruget.

Merkur Værdipulje

Finn Nørgaard Foreningen

Finn Nørgaard foreningen var en af modtagerne af Merkur Værdipulje 2023. Klik på videoen og mød nogle af de unge, der arbejder for at bekæmpe radikalisering i Danmark.

Merkur Værdipulje

Alken Mejeri

Alken Mejeri er en af modtagerne af Merkur Værdipulje 2023. Klik på videoen og hør hvordan Alken Mejeri danner rammen om det meste af det, der gør det til noget ganske særligt at bo i Alken ved Skanderborg.

Merkur Værdipulje

Merkur Fonden

Merkur Fonden er altid en af modtagerne af Merkur Værdipulje. Klik på videoen og hør, hvordan Merkur Fonden arbejder med pengegaver, som gør en stor forskel. 

Kandidater til repræsentantskabet

Her kan du læse kandidaternes præsentationer, når de foreligger. Klik på kandidaterne for at læse mere.