17-10-2023

Webinar om diversitet på arbejdspladsen: Sådan har vi gjort i Merkur

Overvejer du at få mere diversitet og mangfoldighed på din arbejdsplads? Så kan du se vores webinar via linket herunder. På webinaret fortæller administrerende direktør Charlotte Skovgaard og HR-direktør Katrine Rosengren Norup om Merkurs praktiske erfaringer og resultater ifm. arbejdet med diversitet.

Tryk her for at se webinaret
Overvejer du at få mere diversitet og mangfoldighed på din arbejdsplads?

Men er du i tvivl om, hvad det er, hvordan du gør og hvad det kræver – både ift. det positive og det, som kan være svært og besværligt?
Så deler Merkur ud af vores tanker og ideer – og ikke mindst praktiske erfaringer - med arbejdet med mangfoldighed på dette webinar.

Om diversitet i Merkur

I en finanssektor, der generelt ikke er kendetegnet ved stor mangfoldighed, er 8 ud af 15 ledere i Merkurs ledelse kvinder.
36% af alle medarbejdere er over 55 år, Merkurs CEO er en kvinde, og i det hele taget har vi høj grad af diversitet – også når det gælder personlighed.
Det er ikke tilfældigt, for det har krævet valg, fravalg og fokus. Men det er det rigtige at gøre. Og så er det i øvrigt også god forretning.

Merkur var, som den eneste virksomhed i finanssektoren, nomineret til hele to Diversity Awards i foråret. Den fine anerkendelse er vi meget taknemlige for, for vi har arbejdet fokuseret med mangfoldighed gennem flere år, og har undervejs samlet masser af erfaringer, viden og ’dos-og-don’ts’ sammen. På eftermiddagswebinaret vil vi åbne vores værktøjskasse, og der vil desuden være mulighed for at stille skriftlige spørgsmål til Merkurs CEO Charlotte Skovgaard og HR-chef Katrine Norup. Du kan også sende spørgsmål på forhånd sammen med din tilmelding.

Webinaret er blevet afholdt d. 12. oktober 2023