09-12-21

Nyt Pengevirke: Hvorfor er fællesskaber så vigtige for det gode liv?

Merkurs kundemagasin handler denne gang om fællesskaber. For fællesskaber er helt grundlæggende for den måde Merkur driver pengeinstitut på, for vores mange bæredygtige og socialt ansvarlige kunder og for menneskers liv i det hele taget.

Hvorfor fællesskaber?

I Merkur er fællesskaber rigtig vigtige. Vi er selv grundlagt på andelstanken, og vi arbejder sammen med vores kunder og andelshavere for at give penge mening. Vi er demokratisk ejet af vores andelshavere, så når det går dem godt, går det også Merkur godt – og omvendt. Vi finansierer fællesskaber såsom bofællesskaber, sociale institutioner, foreninger osv., fordi vi mener, at de løfter væsentlige samfundsopgaver. Der er altså mange gode grunde til, at fællesskaber er centrale for os i Merkur, og denne udgave af Pengevirke er derfor vores egen hyldest til fællesskaberne.

Find magasinet her.

Hvad kan du læse om?

Du kan bl.a. læse om tre forskellige forskere, der giver hver sit bud på, hvorfor fællesskaber er vigtige for et godt liv, og fortæller om, hvad forskningen egentlig ved om fællesskabers påvirkning på os mennesker. Du kan også møde nogle af Merkurs spændende kunder, som til dagligt arbejder med fællesskaber på forskellige måder, og høre om konkrete erfaringer med at flytte i bofællesskab.  

Har du ikke modtaget Pengevirke?

udfyld formularen her, så sender vi dig magasinet med det samme. 

Vil du modtage magasinet digitalt?

Alle Merkurs kunder får Pengevirke tilsendt med posten. Ønsker du ikke længere at modtage det fysiske magasin, kan du skrive til merkur@merkur.dk og afmelde det. Du er velkommen til at tilmelde dig vores Pengevirke Nyhedsbrev, hvis du ønsker at få magasinet digitalt. Tilmeld dig via formularen herunder.