16-05-23

Nyt Pengevirke: Biodiversitet er verdens skatkammer

Naturen mangler plads. Arterne uddør i et hidtil uset tempo, og den vilde natur skrumper ind. Men vi kan vende udviklingen og få mere biodiversitet - hvis vi vil. Bliv klogere på hvordan i det nye Pengevirke.

Foto: Vild med Vilje

Naturen har uendelig værdi. Vi mennesker er en del af naturen. Vi lever af de goder, den giver os, og vi bliver glade og finder ro, når vi færdes i den. Naturen er også helt afgørende for en stærk og sund økonomi. 

Men naturen er presset. Arterne uddør i et tempo, der er unaturligt højt, og som får forskerne til at slå alarm. Vi befinder os i en natur- og biodiversitetskrise, og det er menneskets aktiviteter, der forårsager den.

Derfor er biodiversitet et tema, som vi er nødt til at forholde os til i de kommende år, både som mennesker og i et pengeinstitut, som Merkur. 

Pengevirke sætter fokus på biodiversitet

I den nye udgave af Pengevirke kan du bl.a. læse om: 

  • Hvad biodiversitetskrisen er, og hvorfor det er vigtigt at handle på den.  
  • 5 forskellige ting Merkur gør for biodiversitet.
  • Hvordan du får mere natur og biodiversitet i din egen have.
  • Hvor gode/dårlige vi er til at give naturen plads i Danmark, og hvilken betydning det har.
  • Hvordan vores kunder gør en forskel: Mød fotograferne Helle og Uri Løvevild Golman, der har taget billeder af verdens sidste vilde natur og i dag driver en naturbeskyttelsesfond, som er kunde i Merkur.

Find magasinet her.

Pengevirke FAQ

Send en mail til pengevirke@merkur.dk, så sender vi dig magasinet med det samme. 

Ønsker du ikke længere at modtage det fysiske magasin, kan du skrive til merkur@merkur.dk og afmelde det. Du er velkommen til at tilmelde dig vores Pengevirke Nyhedsbrev, hvis du ønsker at få magasinet tilsendt på mail.

Tilmeld dig her

Vi har bl.a. skrevet om grøn energi, greenwashing og fællesskaber. Find de seneste magasiner nederst på siden her.

Pengevirke