27 - 01 - 2020

Nyt og attraktivt elbillån med lav rente

Drømmer du om at købe en elbil? Så kan Merkur selvfølgelig hjælpe dig. Vi tilbyder et attraktivt elbillån, så vi sammen kan få flere elbiler ud på vejene og skabe et grønnere Danmark.

I Merkur vil vi gerne gøre det nemt for dig som kunde at træffe det mest bæredygtige valg. Derfor er vores billån sådan skuet sammen, at jo mere miljørigtig din bil er, jo billigere bliver lånet. Og det billigste lån får du selvfølgelig, hvis du køber en elbil. 

Men nu har vi gjort elbillånet endnu mere attraktivt. Vi har nemlig nedsat renten fra 3,25% til 1,85%*. Det har vi gjort, fordi vi gerne vil bidrage til udviklingen med at få flere elbiler ud på vejene - og fordi vi gerne vil give vores kunder de bedste forudsætninger for at vælge de mest bæredygtige løsninger. 

Ansøg nemt og hurtigt online

Det er nemt at ansøge om et elbillån via vores hjemmeside. Du udfylder blot formularen her, så kontakter vi dig inden for fem hverdage.

Vi foretager det man kalder en almindelig kreditvurdering, hvor vi kigger på din økonomiske situation for at vurdere, hvad billånet betyder for din økonomi.

Vi giver dig mulighed for at låne op til 80% af bilens pris med en løbetid på helt op til 10 år.

Du behøver ikke være helkunde i Merkur for at få et elbillån. 

 

*Pålydende variabel rente: 1,85%. Debitorrente: 1,86% ÅOP: 2,80%, beregnet ud fra et 10-årigt elbillån. Hovedstol 209.290 kr., kreditbeløb 200.000 kr., i alt tilbagebetalt 229.374 kr., kreditomkostninger 29.374 kr., ydelse 1911,47 kr. pr. måned.