23 - 04 - 2020

Nyt medlem i Merkurs bestyrelse

Merkur kan nu byde velkommen til et nyt bestyrelsesmedlem. Hollandske Cees Kuypers kommer med mange års erfaring og et stort netværk inden for fødevarer og bæredygtige virksomheder.

Efter 14 års medlemskab i Merkurs bestyrelse har Klaus Loehr-Pedersen valgt at give plads til nye kræfter. Han træder derfor ud af bestyrelsen, men fortsætter i Merkurs repræsentantskab, hvor han første gang blev valgt ind i 2002. Derfor er der blevet valgt et nyt medlem til Merkurs bestyrelse, og vi er meget glade for at kunne byde velkommen til Cees Kuypers, som har siddet i Merkurs repræsentantskab siden 2018.

Cees Kuypers er opvokset i Holland, men er i dag bosat i Danmark. Han har en lang karriere bag sig, hvor han de sidste 30 år har arbejdet som adm. direktør for flere forskellige virksomheder i både Mellemamerika, Belgien og Danmark.

Cees’ erfaring og netværk centrerer sig omkring fødevarer med fokus på hele værdikæden - fra jord til bord, både som direktør i Merrild Kaffe, i Gasa Group og som direktør for fødevaredivisionen i DLG koncernen. I 2015 stiftede han Kamelhuset ApS, som har det formål at videreudvikle mindre værdibaserede virksomheder. Derigennem har Cees involveret sig som medejer, direktør eller bestyrelsesmedlem i forskellige fødevarevirksomheder herunder Hanegal, Samsø Syltefabrik, Naturfrisk og Northern.

Om sit kommende arbejde i Merkurs bestyrelse siger Cees Kuypers:

”Merkur er et pengeinstitut, som kombinerer værdier og ideologi med kapital og finansiering og er dermed med til at skabe muligheder for den type af virksomheder, som jeg elsker at arbejde med. Efter 2 år i repræsentantskabet glæder jeg mig meget at træde ind i Merkurs bestyrelse, hvor jeg håber at kunne bidrage endnu mere med min baggrund, netværk og erfaring.”

Vi glæder os til samarbejdet og vil samtidig takke Klaus Loehr-Pedersen for hans mangeårige engagement og indsats i bestyrelsen.