24 - 10 - 2019

Ny forside og investeringsoverblik i Netbank Erhverv

Vi har lanceret en ny forside og investeringsoverblik i Netbank Erhverv. Det nye design skal give vores erhvervskunder et hurtigt overblik over økonomien med let adgang til de mest relevante funktioner. Det sparer både tid og kliks.

Hurtigt og intuitivt overblik over de mest brugte funktioner

For at gøre det let og overskueligt for vores erhvervskunder at udføre de mest relevante funktioner, har vi samlet dem på forsiden i Netbank Erhverv i et overblik. Her er der bl.a. overblik over udvalgte konti og saldi, og mulighed for at indlæse betalingsfiler og eksportere FI-Indbetalinger med kun få klik. Der er også nem adgang til opgaver og beskeder.

Nyt og brugervenligt investeringsoverblik

Samtidig udbygges Netbank Erhverv med et nyt og brugervenligt investeringsoverblik, som giver et hurtigt visuelt overblik over beholdninger, afkast og bevægelser.

Genkendeligt design på tværs af kanaler

De nye overbliksbilleder er første del af en opgradering af Netbank Erhverv. På sigt kommer der løbende forbedringer i Netbanken. Derudover er det nye design også responsivt, så det tilpasser sig skærmstørrelsen, og man vil f.eks. let kunne bruge det nye overbliksbillede fra en tablet eller mobil via en browser.

Hvad er nyt i Netbank Erhverv?

Her kan du se en oversigt over de nye ændringer i Netbank Erhverv.

Find den sædvanlige menu

I venstre side er der en menu, som først kommer frem, når du fører musen hen over området. Indholdet af menuen er uændret.

Indstillingsmenu

I øverste højre hjørne er der en indstillingsmenu, hvor du eksempelvis kan registrere kundeoplysninger m.m.

Infocenter

Øverste hjørne er infocenter, der eksempelvis indeholder beskeder fra banken og betalinger, der er blevet afvist. Infocentret vil være åbent ved login, hvis der er nyt, ligesom den vil foldes ud, hvis der kommer nyt, mens du er logget på.

Hvilke konti vises på forsiden?

Dette kan du styre via de tre prikker i øverste højre hjørne af kontooversigten.

Indlæs betalingsfil

Der skal ikke længere vælges filformat.

Investering

Bemærk, at der er helt nyt investeringsoverblik, som giver et hurtigt visuelt overblik over beholdninger, afkast og bevægelser.

Har du spørgsmål til den nye Netbank?

Eller er der noget du er i tvivl om, så er du velkommen til at kontakte Netbank support.