05 - 09 - 2019

Lukket – Vi strejker for klimaet

Fredag 27. september vil Merkur Andelskasse være lukket hele dagen. Vi strejker for klimaet – og støtter op om de unges klimakamp. Vi gør det, fordi klimaet ikke kan vente længere. Der skal ske noget nu.

Foto: Joris V. Hougaard

I Merkur Andelskasse arbejder vi for et bæredygtigt samfund. Vi har været en frontløber for bæredygtig udvikling og social ansvarlighed indenfor bankdrift siden 1982. Og det har vi tænkt os at blive ved med at være. Derfor er det også naturligt for os at gå forrest i klimakampen med de unge, når de beder os om det. Selvfølgelig gør vi det. Hvis ikke Merkur, hvem så.

Lukket - Hvad betyder det?

Vi ønsker at være med til at sætte klimaet øverst på dagsordenen. Derfor strejker vi og deltager i stedet i klimaarrangementer lokalt i de byer, vi er i.

Det betyder, at der er lukket i alle afdelinger. Vores hjemmeside vil ikke være tilgængelig på dagen. Vi tager ikke mod nye forretninger, ej heller nye kunder på dagen.

Men strejken skal selvfølgelig ikke gå ud over dig som kunde. Står du f.eks. midt i en bolighandel, sikrer vi, at den bliver gennemført som aftalt. Vi opretter et nødberedskab til absolut akutte sager, der ikke kan vente til næste dag. Du kan kontakte nødberedskabet på telefon 7027 2706 i tidsrummet kl. 10-16. Du vil fortsat kunne bruge netbanken som normalt.

Vær med

Vi anbefaler alle vores kunder at tage del i klimakampen og deltage i Break for Climate, som Merkur Andelskasse er medarrangør af.

Break for Climate opfordrer alle voksne til at gå med i de unges klimastrejker og give frokostpausen for klimaet fredag 27. september kl. 12.00-14.00.

Du kan læse mere om klimastrejkerne her:

Fridaysforfuture Denmark 

350 Klimabevægelsen i Danmark