09 - 04 - 2024

Generalforsamling i Triodos’ investeringsfonde 2024

Triodos Investment Management, som forvalter nogle af de investeringsfonde, som Merkur tilbyder, afholder generalforsamling for investeringsafdelingen SICAV I den 24. april 2024.

Generalforsamling i SICAV I

SICAV I afholder generalforsamling den 24. april 2024 kl. 10.00. SICAV I er en samlet betegnelse for fondene: Triodos Euro Bond Impact Fund, Triodos Global Equities Impact Fund, Triodos Impact Mixed Funds, Triodos Pioneer Impact Fund og Triodos Future Generations Fund. 

Hvis du har investeret i værdipapirer i en af ovenstående fonde, så har du mulighed for at stemme ved at sende en fuldmagt (proxy), se mere nedenfor. Nederst på siden finder du, de relevante dokumenter. Vi gør opmærksom på, at dokumenterne er på engelsk.

Stem fra distancen

Vil du benytte dig af fuldmagten til en af de ovennævnte generalforsamlinger, skal blanketten, som du finder nederst på denne side, udfyldes og dernæst sendes til Merkur pr. mail* til fonds@merkur.dk. Du kan også vælge at benytte vores formular til sikker fremsendelse af dokumenter. I feltet ”Hvem har bedt dig indsende dokumenterne?” skal du blot skrive FondsGå til formular.

Fuldmagten skal være Merkur i hænde senest den 18. april 2024 kl. 14.00. Merkur vil derefter videreformidle alle stemmer til Triodos Investment Management. 

Det er ikke muligt at deltage på generalforsamlingen. 

*Bemærk venligst at fremsendelse af e-mails med personfølsomme oplysninger, cpr. numre, kontonumre, saldi og lignende sker på eget ansvar.