20 - 04 - 2022

Generalforsamling i Triodos’ investeringsfonde 2022

Triodos Investment Management, som forvalter nogle af de investeringsfonde, som Merkur tilbyder, afholder generalforsamling for investeringsafdelingerne SICAV I den 28. april 2022 og i SICAV II den 23. maj 2022.

Generalforsamling i SICAV I

SICAV I afholder generalforsamling den 28. april 2022 kl. 10.00. SICAV I er en samlet betegnelse for fondene: Triodos Euro Bond Impact Fund, Triodos Global Equities Impact Fund, Triodos Impact Mixed Funds og Triodos Pioneer Impact Fund. 

Hvis du har investeret i værdipapirer i en af ovenstående fonde, indkaldes du hermed til generalforsamlingen. Nederst på siden finder du, de relevante dokumenter. Vi gør opmærksom på, at dokumenterne er på engelsk. Du har mulighed for at stemme ved at sende en fuldmagt (proxy), se mere nedenfor.

Generalforsamling i SICAV II

Triodos Microfinance Fund – som også kaldes SICAV II – afholder digital generalforsamling den 23. maj 2022 kl. 14.00. 

Hvis du har investeret i værdipapirer i fonden, indkaldes du hermed til generalforsamlingen. Nederst på siden finder du, de relevante dokumenter fra Triodos Investment Management. Vi gør opmærksom på, at dokumenterne er på engelsk. Du har mulighed for at stemme ved at sende en fuldmagt (proxy), se mere herunder.

Stem fra distancen

Vil du benytte dig af fuldmagten til en af de ovennævnte generalforsamlinger, skal blanketten, som du finder nederst på denne side, udfyldes og dernæst sendes til Merkur pr. mail* til fonds@merkur.dk. Du kan også vælge at benytte vores formular til sikker fremsendelse af dokumenter. I feltet ”Hvem har bedt dig indsende dokumenterne?” skal du blot skrive FondsGå til formular.

Fuldmagten skal være Merkur i hænde senest den 25. april 2022 kl. 14.00 for SICAV I. For SICAV II skal vi have materialet senest den 19. maj 2022 kl. 14. Merkur vil derefter videreformidle alle stemmer til Triodos Investment Management. 

*Bemærk venligst at fremsendelse af e-mails med personfølsomme oplysninger, cpr. numre, kontonumre, saldi og lignende sker på eget ansvar.

Nyheden er opdateret den 09. maj 2022