25 - 03 - 2020

Betalingsappen My Wallet udgår

My Wallet udgår, men du vil stadig kunne bruge en række andre apps til betaling med mobilen.

Betalingsappen My Wallet udgår den 27. maj 2020. Efter denne dato kan du ikke længere bruge betalingsløsningen, og du bedes derfor slette app’en fra din telefon. Ændringen skyldes, at flere og flere af vores kunder foretrækker de andre mobile betalingsløsninger, vi tilbyder. I fremtiden vil vi derfor fokusere på disse løsninger. Du kan læse mere om dem herunder.

Mobilbetaling – til betaling på farten

Mobilbetaling er en nem måde at betale på. Man behøver ikke at have tegnebogen med i byen og slipper dermed for kontanter og kort. I stedet bruger man sin mobiltelefon eller sit sportsur til at betale med. Begge dele har de fleste lige ved hånden.

I Merkur Andelskasse tilbyder vi flere forskellige mobile betalingsløsninger – så du kan vælge den løsning, der passer dig bedst.

MobilePay virker på smartphones – såvel på Android- som iPhone-telefoner - og kan benyttes i en række forretninger og til betalinger fra person til person. Du kan læse mere om MobilePay her.

Apple Pay virker på Apple-enheder som iPhone, iPad, Mac og Apple Watch. Læs mere om Apple Pay her.

Google Pay virker på Android-telefoner. Læs mere om Google Pay her.

Garmin Pay og Fitbit Pay virker på flere sportsure fra henholdsvis Garmin og Fitbit. Er du ude at motionere, behøver du ikke tænke på, om du har lommer i tøjet til kort, kontanter eller mobil. Du har uret på håndleddet og er parat til at betale. Læs mere om Fitbit og Garmin Pay her.