11 - 04 - 2023

Generalforsamling i Triodos’ investeringsfonde 2023

Triodos Investment Management, som forvalter nogle af de investeringsfonde, som Merkur tilbyder, afholder generalforsamling for investeringsafdelingen SICAV I den 26. april 2023.

Generalforsamling i SICAV I

SICAV I afholder generalforsamling den 26. april 2023 kl. 10.00. SICAV I er en samlet betegnelse for fondene: Triodos Euro Bond Impact Fund, Triodos Global Equities Impact Fund, Triodos Impact Mixed Funds, Triodos Pioneer Impact Fund og Triodos Future Generations Fund. 

Hvis du har investeret i værdipapirer i en af ovenstående fonde, indkaldes du hermed til generalforsamlingen. Nederst på siden finder du, de relevante dokumenter. Vi gør opmærksom på, at dokumenterne er på engelsk. Du har mulighed for at stemme ved at sende en fuldmagt (proxy), se mere nedenfor.

Stem fra distancen

Vil du benytte dig af fuldmagten til en af de ovennævnte generalforsamlinger, skal blanketten, som du finder nederst på denne side, udfyldes og dernæst sendes til Merkur pr. mail* til fonds@merkur.dk. Du kan også vælge at benytte vores formular til sikker fremsendelse af dokumenter. I feltet ”Hvem har bedt dig indsende dokumenterne?” skal du blot skrive FondsGå til formular.

Fuldmagten skal være Merkur i hænde senest den 21. april 2023 kl. 14.00. Merkur vil derefter videreformidle alle stemmer til Triodos Investment Management. 

*Bemærk venligst at fremsendelse af e-mails med personfølsomme oplysninger, cpr. numre, kontonumre, saldi og lignende sker på eget ansvar.