Vores kunder

Merkur Andelskasse har været frontløber for bæredygtig udvikling og social ansvarlighed indenfor bankdrift siden 1982. Siden begyndelsen har vi givet lån til virksomheder, institutioner og projekter, der bidrager til en bæredygtig og ansvarlig omstilling af vores samfund. Vi lægger vægt på gennemsigtighed og derfor offentliggør vi samtlige virksomheder og institutioner, som Merkur låner penge til.

Merkur gennemgår en omfattende screeningsproces for alle virksomheder, institutioner eller NGO'er, der ønsker at åbne konti hos os. Hvis en kunde opfylder vores kriterier for både at skabe en positiv forskel i verden og opfylde vores minimumskriterier, kan de blive helkunder. Du kan se og læse mere om vores helkunder med lån nedenfor. 

Hvis en kunde kun opfylder vores minimumskriterier eller ikke ønsker at anvende Merkur til alle bankforretninger, kan de blive delkunder og få adgang til Klimalån til energirenovering og vedvarende energi.

Klik her og se hvilke delkunder, Merkur yder lån til.

Skal du bruge et erhvervslån?

Har du brug for finansiering, eller vil du vide mere om at være erhvervskunde i Merkur, så er du altid velkommen til at kontakte os.