03-01-2021

Ny erhvervsdirektør vil styrke arbejdet med de gode viljer

Det er stærke kræfter, med solid baggrund i banksektoren, der i skikkelse af Ole Mathiassen fra januar indtager direktørstolen i Merkur Erhverv. Ole Mathiassen er allerede et kendt ansigt for både medarbejdere og mange erhvervskunder i Merkur, hvor han kommer fra en stilling som erhvervskundechef for andelskassens erhvervsafdeling øst for Storebælt. Nu glæder han sig til at træde op og stå i spidsen for det vigtige samarbejde med Merkurs erhvervskunder over hele landet.

”Jeg er glad for, at jeg har fået mulighed for at gøre en forskel ud fra de kompetencer og erfaringer, jeg har med mig. Da jeg tiltrådte som erhvervskundechef var det for at kunne gøre en forskel for verden gennem mit arbejde, og de forventninger er i meget høj grad blevet indfriet. Nu glæder jeg mig til chancen for som direktør at skulle arbejde med virkeligt dygtige medarbejdere i hele Merkur Erhverv - og til samarbejdet med alle vores erhvervskunder i hele landet, som går foran på klima, miljø og bæredygtighed.” 

Ole Mathiassen har en lang og fagligt solid baggrund i bankverdenen som bl.a. områdedirektør og First Vice President i Danske Bank Koncernen. Hans ambition er at forene bankfagligheden med Merkurs værdier, for på den måde at styrke Merkurs arbejde med at ”professionalisere den gode vilje” som han selv udtrykker det.

Forventningerne er da også helt i top hos adm. direktør i Merkur Andelskasse Charlotte Skovgaard:

”Vi kender allerede Ole som en virkeligt dygtig bankmand, der har både erfaring, viden og tæft til at løfte samarbejdet med vores erhvervskunder til et nyt niveau. Samtidig brænder han virkelig for vores værdiarbejde med bæredygtighed og social ansvarlighed, og har allerede bevist, at han går foran med de helt store ambitioner for det arbejde. Og så gør det bestemt heller ikke noget, at Ole er en både særdeles vellidt og behagelig person at arbejde sammen med,” siger Charlotte Skovgaard.

Ole Mathiassen er tiltrådt som direktør med ansvaret for Merkur Erhverv pr. 1. januar 2022.