07-05-2024

Generalforsamling i Triodos Energy Transition Europe Fund

Triodos Investment Management, som forvalter nogle af de investeringsfonde, som Merkur tilbyder, afholder generalforsamling for investeringsafdelingen Triodos Impact Strategies II NV, som bl.a. indeholder Triodos Energy Transition Fund, der investerer i vedvarende energiprojekter i Europa. Generalforsamlingen finder sted den 14. juni 2024 i Holland.

Generalforsamling i Triodos Impact Strategies II

Impact Strategies II afholder generalforsamling den 14. juni 2024 kl. 14.15. Impact Strategies II er en samlet betegnelse for fondene: Triodos Energy Transition Europe Fund og Triodos Food Transition Europe Fund.

Hvis du har investeret i værdipapirer i en af ovenstående fonde, har du mulighed for at stemme ved at sende en fuldmagt (proxy), se mere nedenfor. Nederst på siden finder du de relevante dokumenter. Vi gør opmærksom på, at dokumenterne er på engelsk.

Stem fra distancen

Vil du benytte dig af fuldmagten til en af de ovennævnte generalforsamlinger, skal blanketten, som du finder nederst på denne side, udfyldes og dernæst sendes til Merkur pr. mail* til fonds@merkur.dk. Du kan også vælge at benytte vores formular til sikker fremsendelse af dokumenter. I feltet ”Hvem har bedt dig indsende dokumenterne?” skal du blot skrive FondsGå til formular.

Fuldmagten skal være Merkur i hænde senest den 4. juni 2024 kl. 14.00. Merkur vil derefter videreformidle alle stemmer til Triodos Investment Management. 

Det er ikke muligt at deltage på generalforsamlingen. 

*Bemærk venligst at fremsendelse af e-mails med personfølsomme oplysninger, cpr. numre, kontonumre, saldi og lignende sker på eget ansvar.