Stillingsopslag

Studentermedhjælper til Merkurs kreditafdeling, Aalborg

Brænder du ligesom os for bæredygtig udvikling og for social ansvarlighed? Ønsker du at din arbejdsindsats bidrager til at gøre en forskel i verden? Så har du nu mulighed for et studiejob hos Danmarks største værdibaserede pengeinstitut, hvor gennemsigtighed og bæredygtighed er bærende elementer i alt hvad vi gør, også hvad angår kunder og investeringer.

Dine arbejdsopgaver

Din primære opgave vil være at analysere vores erhvervskunders regnskaber, og derigennem skabe et solidt fundament for rådgivning og kreditbehandling. Desuden vil du blive inddraget i andre ad hoc-analyser herunder arbejdet med validering af modeller, der ligger til grund for vores kreditratings, nedskrivninger og solvensberegninger. Endelig skal du løse andre opgaver i spændingsfeltet mellem kredit- og økonomistyring.

Arbejdstiden udgør omkring 8 timer pr. uge på vores kontor i centrum af Aalborg. Der er mulighed for fleksibilitet i tilrettelæggelsen af opgaverne, så der eksempelvis kan tages hensyn til dine eksamensperioder.

Din profil

Vi forestiller os, at du er godt i gang med en relevant økonomisk universitetsuddannelse (cand.merc., cand.oecon. eller lignende). Ideelt set har du 2-3 år tilbage af din uddannelse.

  • Du er fagligt dygtig og interesserer dig for regnskabs- og virksomhedsanalyse
  • Du er struktureret, analytisk og godt begavet
  • Du har gode samarbejdsevner, men evner også at arbejder selvstændigt og tage ansvar
  • Du er nysgerrig, og har mod på at kaste dig ud i nye opgaver
  • Du har en positiv tilgang til løsning af opgaver
  • Du har lyst til at arbejde for en virksomhed, hvor bæredygtighed og FNs verdensmål er en del af kerneforretningen og forankret i alt hvad, vi laver
Søg stillingen

Send din ansøgning og dit CV til ansogning@merkur.dk eller via ansøgningsformularen herunder. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til kreditanalytiker Line Aslak på 62656865.

Vi glæder os så meget til, at du bliver vores nye kollega, så send din ansøgning hurtigst muligt – vi holder nemlig samtaler løbende!

Merkur er Danmarks største værdibaserede pengeinstitut, og vi tilbyder vores kunder unikke bankprodukter, der påvirker samfundet i en bæredygtig retning. Vi er landsdækkende med afdelinger i København, Aarhus og Aalborg og har ca. 100 medarbejdere, hvoraf knap 40 arbejder fra vores kontor centralt i Aalborg. I kreditafdelingen er vi 5 medarbejdere med en bred og alsidig erfaring indenfor kreditgivning. Vi giver dig relevant fagligt input, og du vil blive inddraget i løsningen af mange forskellige opgaver.

Merkur er præget af engagement og stærkt fællesskab. Vi har en fri omgangstone med plads til begejstring og individuel forskellighed.

Læs mere om Merkur her på siden eller følg os på Facebook og LinkedIn.

Send din ansøgning her

Her kan du sende din ansøgning. Vær opmærksom på, at alle felterne med * skal udfyldes.

Merkur Andelskasses website bruger helt almindelige cookies til at måle trafik og gøre hjemmesiden mere brugervenlig. Du kan læse mere om brugen af cookies og vilkår for brug af hjemmesiden her