Merkur Andelskasses website bruger helt almindelige cookies til at måle trafik og gøre hjemmesiden mere brugervenlig. Du kan læse mere om brugen af cookies og vilkår for brug af hjemmesiden her

Stillingsopslag

Kreditchef til Merkurs Kreditafdeling i Aalborg

Vil du være en del af holdet i Danmarks førende værdibaserede pengeinstitut?

Har du erfaring med kreditgivning, og ved hvad godt kredithåndværk er? Kan du inspirere, delegere, og formidle din viden på en konstruktiv måde, så dine kollegaer og kunderådgiverne ser dig som en naturlig sparringspartner? Er du faglig nysgerrig og har lyst til at arbejde med et meget alsidigt kundesegment? Så er denne nyoprettede stilling måske noget for dig.  

Merkur er en inspirerende arbejdsplads med helt unikke produkter på hylderne. Vi er Danmarks førende værdibaserede pengeinstitut, der via formidling af finansielle produkter og ydelser arbejder for en bæredygtig samfundsudvikling. Det betyder bl.a., at omtanke for mennesker og natur indgår i vores risikovurderinger og er en integreret del af vores beslutninger.

Vi har stor succes med at tiltrække nye kunder og oplever samtidig stigende efterspørgsel fra vores eksisterende kunder. Derfor udvider vi vores kreditafdeling, hvor du skal være med til at vedligeholde- og videreudvikle vores kredit- og bevillingsprocesser, så de fungerer optimalt med fokus på høj kvalitet og god service.

Det kan vi tilbyde

I Merkurs kreditafdeling kommer du til at arbejde sammen med 5 kollegaer med en bred og alsidig erfaring indenfor kreditgivning, analyse, og kontrol. Vores mål er at yde en grundig, effektiv og smidig kreditbehandling med udgangspunkt i en positiv interesse for vores kunders virkelighed.

Som kreditchef bliver du overordnet ansvarlig for kvaliteten af afdelingens arbejde, deadlines m.m, Du referer til Kreditdirektøren, og skal være stedfortræder for denne i forhold til kreditmæssige spørgsmål.

Du skal være indstillet på at indgå som en del af driften, og din vigtigste opgave er en konstruktiv dialog med vores kollegaer i Merkurs afdelinger, der skal opleve kreditafdelingen som en løsningsorienteret sparringspartner, der bidrager til at træffe de rette kreditmæssige beslutninger.

Merkur er drevet af engagement og stærkt fællesskab. Vores organisation er lille, og der er god mulighed for indflydelse i forhold til den daglige opgaveløsning. Vi prioriterer medarbejdertrivsel, fordi vi tror på, at glade medarbejdere er vejen til de bedste kundeoplevelser. Vi tilbyder fleksibilitet i hverdagen og gode udviklingsmuligheder med udgangspunkt i dine kvalifikationer, ønsker, og ambitioner.

Din profil

  • Du har bred erfaring med kreditprocesser og kreditbevilling gerne fra en kreditafdeling eller evt. fra en erhvervsafdeling.
  • Du arbejder selvstændigt og med høj kvalitet på dine ansvarsområder. Du er en holdspiller, der tager del i de mange tværgående projekter i afdelingen og i Merkur som helhed. Samarbejde og kommunikation er nøgleord i vores hverdag.
  • Du evner at tilegne dig ny viden og er naturligt nysgerrig på de områder, vores kunder arbejder indenfor.
  • Der er ikke 2 dage der ligner hinanden i en lille organisation, så du skal trives med forandringer og med en hverdag, der ikke altid kan planlægges.

Søg stillingen
Hvis du kan se dig selv som en del af holdet i Merkur, så send en ansøgning til ansogning@merkur.dk Send den snarest muligt, da vi holder samtaler løbende. Ansøgningsfristen er 13. april 2020.

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kreditdirektør Alex Andersen på telefon 62 65 68 55 eller 61 10 20 36.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Læs mere om Merkur på www.merkur.dk eller på vores Facebookside www.facebook.com/merkurandelskasse/

Send din ansøgning

Her kan du sende din ansøgning. Vær opmærksom på, at alle felterne med * skal udfyldes.