11 - 05 - 2022

Forbrugerrådet Tænk anbefaler igen lån fra Totalkredit til køb af sommerhus

Forbrugerrådet Tænk har igen testet realkreditlån til sommerhus og konkluderer ligesom sidst, at Merkurs samarbejdspartner Totalkredit er klart billigst. Derfor tildeles Totalkredit – for 2. gang i træk – stemplet ’Tænk Anbefaler’.

Forbrugerrådet Tænk anbefaler endnu en gang realkreditlån til sommerhus fra Totalkredit.

Overvejer du at købe sommerhus? Så er der stadig penge at spare, hvis du finansierer købet med et Totalkredit-lån. Det er konklusionen på Forbrugerrådet Tænks nyeste undersøgelse af realkreditmarkedet, hvor alle fire danske realkreditinstitutters lån til sommerhus igen er blev gået efter i sømmene.

Ved at opstille 27 forskellige lånesituationer har Forbrugerrådet Tænk undersøgt, hvor du betaler de laveste løbende omkostninger til realkreditinstituttet – det vil sige de omkostninger, du som sommerhusejer betaler til realkreditinstituttet, mens du har lån hos dem. Konklusionen er, at Totalkredit er billigst i 25 ud af de 27 lånesituationer.

KundeKroner gør hele forskellen

Det er igen rabatten KundeKroner, der gør den store forskel. Når du låner via Totalkredit, får du nemlig rabat på bidragsbetalingen på dit lån. KundeKroner er en af fordelene ved, at Totalkredit er ejet af Forenet Kredit, der har som erklæret formål at give så meget som muligt af overskuddet tilbage til kunderne.

Skal du købe sommerhus? 

Overvejer du selv at blive sommerhusejer - eller at købe en bolig - så kontakt Merkur, så vi kan regne på, hvad det vil koste for dig. 

Du kan læse mere om boliglån i Merkur her

Tal med Merkur om boliglån

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om sommerhus- eller boliglån.