Økonomioverblik

Læg et smart budget

Og hjælp dig selv og din rådgiver når du skal ansøge om lån. Med Merkurs Økonomioverblik, sparer du tid, og du kan nemt og sikkert danne dig et overblik over din daglige økonomi.

Økonomioverblikket er et redskab, som kan hjælpe dig med at lægge et smart budget og få overblik over din økonomi. Det kan være en hjælp i dagligdagen, men også når der skal træffes store beslutninger som f.eks. ny bolig.

Du kan nemlig hurtigt taste de forventede udgifter ind og få et overblik over din fremtidige økonomi. Hvis du gerne vil have et lån, er det altid en god idé at starte med at lægge et budget. På den måde kan du og vi være sikre på, at du ikke overanstrenger din økonomi.

Sådan fungerer det

Når du har fortalt, hvor mange der er i husstanden, hvor du bor og om du har bil eller motorcykel, ligger der allerede et udkast klar.

Hvis du logger på med NemID, kan du gemme dit økonomioverblik, og samtidig kan du automatisk hente flere oplysninger om for eksempel ejendomsskatter. Du kan herefter rette i de faste udgifter og skrive dine faktiske udgifter ind, og på den måde få et meget præcist indblik i din økonomi, som du også løbende kan justere.

Du behøver ikke være logget på netbanken, men du skal bruge NemID, for at gemme dine indtastninger.

Din rådgiver kan hente overblikket

Hvis du har udfyldt økonomioverblikket hjemmefra, har du et godt redskab, når du skal tale med din rådgiver om dine muligheder i forbindelse med et lån. Du skal bare sende en mail til din rådgiver inden mødet om, at du har lavet et økonomioverblik, så kan han/hun selv hente det.

Opret et Økonomioverblik her.

Opdater et eksisterende Økonomioverblik.

Tal med Merkur om din økonomi

Har du brug for hjælp eller rådgivning i forbindelse med din økonomi, er du altid velkommen til at kontakte os.