Mit Hjem

Få overblik over dine Totalkreditlån

Mit Hjem er et helt nyt univers, som giver dig overblik over dine lån i Totalkredit og boligmarkedet omkring dig.

Mit Hjem er et online univers til boligejere, hvor du kan:

  • Få overblik over dine lån i Totalkredit. Se grafikker og nøgletal om bl.a. din næste ydelse, løbetid og restgæld. Har du flere lån i boligen, kan du også se en samlet oversigt for boligen.
  • Følge med i dine KundeKroner. Se hvor meget du får i rabat til næste termin, i år og til næste år. Du kan også læse mere om, hvorfor du får KundeKroner.
  • Blive klogere på låntyper i Totalkredit. Læs, hvad der kendetegner de forskellige låntyper i Totalkredit, og bliv klogere på dine muligheder.
  • Søge i boliger til salg. Se, hvad der er til salg lige nu, der hvor du drømmer om at bo. På Mit Hjem kan du søge i alle boliger til salg i hele Danmark.

Snart kommer der endnu mere indhold til. Fx vil du inden længe kunne se et skøn af din friværdi. Du vil få en lang række informationer om din bolig og dit område. Og du vil få indsigt i, hvordan boligmarkedet ser ud i dit nabolag.

Du finder Mit Hjem ved at gå ind på din netbank eller mobilbank og klikke dig ind under Bolig.

Vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for økonomisk rådgivning. Kontakt din afdeling eller rådgiver i Merkur.